Den største udfordring i år

blog2

Inden jeg indgik denne aftale med mig selv om, at jeg ikke ville shoppe i et helt år, havde jeg ikke gjort mig nogle tanker omkring hvilke fejringer og fester år 2018 ville byde på. Det viser sig, at de første 6 måneder byder på:

En 30 års fødselsdag
En 60 års fødselsdag
-En konfirmation
-En 40 års fødselsdag
-Et bryllup
-Min egen 30 års fødselsdag
-En barnedåb

Og det er kun de fejringer, jeg kender til på nuværende tidspunkt!

Jeg har rodet min garderobe igennem og fundet frem til 7 outfits, som passende kan bruges ved disse festlige lejligheder. Havde jeg ikke indgået en “non-shopping” aftale med mig selv, havde jeg meget sikkert købt mindst 3 nye outfits, men i år bliver det altså ikke sådan. Og sådan helt ærligt, så fejler de 7 outfits absolut intet, så hvorfor overhovedet overveje at købe noget nyt?

Det eneste oprigtige problem jeg kan få, er manglen på et par sko, der passer til kjolerne. Jeg går aldrig i sko med høje hæle og ejer af samme årsag kun ét par pumps. Men mon ikke jeg finder en løsning på det 🙂

blog1

Fra venstre mod højre: Skaterdress i blomsterprint i vævet stof fra H&M // Rosafarvet suit (bukser og blazer) fra Asos // Skaterdress i sort vævet stof fra H&M // Blomstret chiffonkjole med sorte blondedetaljer fra H&M // Blomstret kjole i blå og hvid fra H&M // Sort denim spencer kjole fra H&M // Blomstret maxi kjole fra H&M. 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s