30 års fødselsdagsmiddag

ootd 02

I sidste weekend var jeg til 30 års fødselsdagsmiddag i Aarhus. I den anledning ville jeg selvfølgelig gerne have en pæn kjole på, men for at undgå at fryse hele aftenen, måtte jeg kombinere min mørkblomstrede chiffonkjole med ‘over knee‘ støvler og strømper, samt strømpebukser. Hertil havde jeg min trofaste lille sorte skuldertaske med og min lille guldhalskæde om halsen. Alt i alt fungerede det rigtig godt og det lykkedes mig at undgå en akut shoppetur i sidste øjeblik.

Det er en underlig ting, at vi føler, at vi ikke kan bruge det samme tøj flere gange – specielt når vi skal i byen. Det er efterhånden mere reglen end undtagelsen, at hvis vi skal til fest, så skal der et nyt outfit til. Det giver ingen mening, hvis du spørger mig. Hvem er det, vi så gerne vil imponere? Det vigtigste er vel, at vi møder op, at vi har gjort lidt ekstra ud af os selv end normalt og at vi føler os godt tilpas? For fremtiden vil jeg begynde at “genbruge” mit tøj noget mere – også når jeg skal i byen!

ootd 01

Kjole fra H&M Conscious // Skuldertaske fra genbrug // Strømpebukser og ‘over knee’ strømper fra H&M // ‘Over knee’ støvler fra Asos // Guldhalskæden er en gave

One thought on “30 års fødselsdagsmiddag

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s