Januars favoritter

27655082_10159844237325401_2171017002239620286_n

Jeg vil hver måned i år 2018 dele mine favorit tøjdele fra den forgangne måned, så jeg kan holde et overblik over, hvilke tøjdele jeg bruger mest. Januar har budt på en blanding af plus- og minusgrader, hvilket også afspejler sig i mine tøj favoritter i Januar. I denne måned er disse fem tøjdele mine favoritter:

Sorte læderstøvler
Jeg elsker mine sorte læderstøvler fra Bianco. De er ca. et år gamle og jeg er slet ikke i tvivl om, at jeg kommer til at slide dem op. Sålen af rågummi gør, at det føles som at gå på skyer og så har de et lidt råt udseende, som tilføjer lidt kant til mine outfits – det kan jeg godt lide.

Sorte ‘ripped‘ jeans
Mine jeans er fra H&M og de er ikke længere bare ‘ripped‘, de er slidte! Jeg har gået i dem non stop siden jeg købte dem, hvilket også er grunden til, at hullerne ved knæerne er blevet kæmpe store og at de ikke længere er sorte, men nærmere grå. Når jeg må shoppe igen i år 2019, skal jeg kun købe tøj, som jeg elsker ligeså højt som mine jeans, for så kommer jeg til at købe færre tøjdele, velvidende om at jeg kommer til at slide det op.

Rødorange bluse
Den rødorange bluse er købt i genbrug og er ca. 6 måneder gammel. Det er en bluse, som jeg har brugte meget i efteråret, men har tager i brug igen. Jeg elsker farven og det liv den tilføjer et outfit.

Sort striktrøje med høj hals
Min lækre uld striktrøje med høj hals fra United Colors of Benetton er ca. 1 år gammel – og jeg er vild med den! Den holder mig varm, har et klassisk look og så føles den blød og rar mod huden. Jeg er stor tilhænger af striktrøjer fra Benetton og har købt striktrøjer derfra de sidste 5 års tid. Uld striktrøjerne fra Benetton skuffer aldrig og så kan de tilmed købes for en fair pris.

Frakke
Min frakke er fra Mint and Berry. Jeg har haft den i ca. 4 år nu og gladeligt brugt den hvert efterår og vinter. Den har et klassisk look og er forholdsvis varm (to ting som jeg værdsætter meget højt), og så er den i en klassisk sand farve. Den er desværre ved at være ret slidt og famlet, så den bliver erstattet i år 2019, men så har den også holdt mig varm i 5 år.

blog3

Striktrøje fra United Colors of Benetton // Frakke fra Mint & Berry // Støvler fra Bianco // Jeans fra H&M // Bluse fra genbrug 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s