60 års fødselsdagsbrunch

27750025_10159874878355401_3224351469558719593_n

Forrig weekend var jeg til 60 års fødselsdagsbrunch. Selvom det var en kold vintermorgen, tog jeg mit rosafarvede suit med korte bukser på. Jeg havde mine vinterstøvler på derud og skiftede til mine sorte ‘brogues’, da vi ankom (hvad man ikke gør, for at se godt ud). Jeg kombinerede mit suit med min varme uld striktrøje, hvilket gjorde, at jeg kunne holde mig varm og følte mig godt tilpas hele formiddagen.

Jeg følger normalt ikke modetrends, men jeg kan se at både pastelfarver og suits bliver hot i foråret og sommeren. Det glæder jeg mig selvfølgelig over, for så kan jeg tage mit suit i brug igen i år, velvidende om at jeg ikke falder helt ved siden af i bybilledet, bare fordi jeg har et år uden shopping.

ootd04

Suit fra Asos // Sko fra Bianco // Strik fra United Colors of Benetton

One thought on “60 års fødselsdagsbrunch

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s