Februars favoritter

thumbnail_WP_20180226_004(1)

Jeg vil hver måned i år 2018 dele mine favorit tøjdele fra den forgangne måned, så jeg kan holde et overblik over, hvilke tøjdele jeg bruger mest. Februar blev måneden hvor kong vinter for alvor kom til Danmark. Måneden har budt på sne og frost, men også sol og blå himmel. Det har naturligvis afspejlet sig i mit tøjvalg. I denne måned er disse fire tøjdele mine favoritter:

Blå jeans
Mine blå jeans er fra H&M og jeg købte dem for ca. 1 år siden. Det er faktisk først i år, at jeg sådan rigtigt er begyndt at bruge disse jeans. Kort efter jeg havde købt dem og taget dem i brug et par gange, var min umiddelbare vurdering, at de sad lidt for stramt på mine ben. Men jeg har altså fundet dem frem igen fra bagerst i skabet og fundet ud af at de stramme bukser er super gode, når jeg skal have mine vinterstøvler på, som har et højt skaft.

Blå striktrøje
Striktrøjen er ligesom mine jeans også fra H&M. Den er en af de sidste ting, jeg købte i år 2017 og jeg er rigtig glad for den. Den er lidt andeledes i sin form og strikmønster, men den er varm, farverig og flot! Specielt i disse dage hvor temperaturen ofte er under frysepunktet.

Vinterstøvler
Mine blå vinterstøvler er fra Sixmix. Jeg købte dem for 1 år siden og jeg har ikke fortrudt det et sekund. Det var en virkelig god investering og jeg ved, at støvlerne kommer til at holde i mange år frem endnu, da de er i god kvalitet.

Bæltetaske
Jeg fandt denne bæltetaske i en genbrug i sommeren 2017. Den var helt ny, havde ikke en skramme og kostede kun 40kr., så jeg købte den selvfølgelig! Umiddelbart var den ikke lige min stil, men efter lidt tid (og tilvænning), blev den hurtigt et del af mit hverdags outfit. Jeg bruger den vitterligt hele tiden! Og det glæder mig så meget, at bæltetasker er blandt modetendenserne i foråret og sommeren. Så kan jeg få lidt mere glæde af min udgave.

ootd05

Striktrøje fra H&M // Jeans fra H&M // Støvler fra Sixmix // Bæltetaske fra genbrug

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s