Sådan får jeg nyt tøj uden at købe noget

P1260957_previewPhoto credits: Empty Your Wardrobe & Ilka Juliette

Jeg finder langsomt ud af (i mit år uden shopping) hvilket tøj jeg bruger mest og hvilket tøj jeg stort set ikke bruger. Af alt det tøj som jeg ikke rigtigt får brugt, er det kun et par få dele, som jeg vil kunne sælge på nettet eller på et loppemarked. Resten af tøjet er brugt, men i god stand, bare ikke i god nok stand til at sælge det. Alt det tøj har jeg i stedet tænkt mig at bytte væk til 2 bytte arrangementer i Kolding i hhv. Marts og April. På den måde er der andre, som kan få glæde af mit tøj og jeg kan få noget “nyt” tøj med hjem, som jeg forhåbentligt kan få glæde af. Jeg har skrevet lidt om de 2 arrangementer herunder.

27545153_1488742657841794_2485587518607952270_n

Byttefestival // forår 2018
I år bliver det tredje gang, at jeg deltager i en Byttefestival i Nicolai komplekset i Kolding. Konceptet er simpelt: “Medbring det tøj du gerne vil give videre til de andre deltagere og tag lige så meget tøj med hjem, som du har medbragt!” De gange jeg har deltaget i arrangementet, har der altid været rigeligt med tøj, sko og tilbehør, så det er altid lidt spændende at se, hvad man får med hjem igen. Eventen løber over 2 dage, hvor man må bytte, alt det man vil. Jeg plejer at deltage den første dag, så jeg kan tage hjem og prøve alt det “nye” tøj om aftenen, og hvis der er noget, som ikke passer eller ikke er min stil, så tager jeg derned igen dagen efter og bytter det til noget helt tredje.

Det er gratis at deltage i eventen.
Læs mere om arrangementet via linket her.

28059017_2083306461685623_8219902932012306249_n

Clothing Swap Party – Old Fashion is the New fashion
Det er første gang, jeg skal deltage i Clothing Swap Party i Kolding. Så vidt jeg ved, er det også første gang det bliver afholdt i Kolding, så jeg er super spændt på arrangementet! Deres koncept lyder således: “Medbring op til 10 kvalitetsprodukter i god stand og få 10 billetter (tilsvarende tøjets kvalitet). Du kan herefter selv vælge op til 10 stk. tøj, som du vil bytte dig til med dine billetter og tage med hjem.” Modsat Byttefestival arrangementet er man her garanteret, at få samme kvalitets tøj med hjem igen, som man selv kom med. Det er smart! Arrangørerne er gået ‘all in‘, så der vil både være drinks, musik og lidt at spise til eventen.

Det koster 30 kr at deltage i eventen.
Læs mere om arrangementet via linket her.
Læs om min oplevelse af Clothing Swap Party via linket her.

Jeg håber at kunne bytte mig til et par pæne sko/sandaler, da jeg mangler et par fine sko til sommer, når jeg skal til bryllup. Der udover håber jeg, at kunne bytte mig til et par langærmede bluser, et par t-shirts eller et par sorte jeans.

2 thoughts on “Sådan får jeg nyt tøj uden at købe noget

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s