Ville du købe tøjet i dag?

f73b85efe928b21daf4c2e6d88f2fcf1

For et par uger siden fandt jeg dette citat på Pinterest. Citatet beskriver en yderst effektiv metode, hvorpå man får ryddet op og ud i tøjskabet. Jeg har i de efterfølgende uger oplevet, at citatet er dukket op i mine tanker igen – endda op til flere gange. Det lyder for mig som en rigtig god metode til at få gennemgået alt sit tøj og sorteret alt det fra, som bare ligger og fylder i skabet. Af samme grund besluttede jeg mig for at afprøve metoden. Det gjorde jeg, dels fordi at jeg virkelig havde lyst til at gøre det, men også fordi at jeg er blevet inviteret til 2 tøj-bytte events i foråret (som jeg beskrev i forrige blogindlæg) og for at kunne deltage i de 2 events, er jeg nødt til at medbringe noget tøj, som jeg gerne vil bytte til noget andet.

Min fremgangsmetode + resultatet

Jeg havde taget alt mit tøj ud af skabet og langt det på min seng. Jeg tog herefter hver enkelt tøjdel og spurgte mig selv “vil du købe tøjet i dag?” Noget af tøjet prøvede jeg på, mens andre tøjdele hurtigt kom tilbage i skabet igen. Da jeg havde været det hele igennem, stod jeg tilbage med kun 9 dele. 9 dele! Det kom som en kæmpe overraskelse for mig, at jeg faktisk havde svært ved at finde noget tøj, som jeg gerne ville bytte til noget andet. Havde jeg gennemgået mit klædeskab på samme vis sidste år, var jeg ikke i tvivl om, at jeg havde frasorteret en tredjedel af tøjet.

Er det muligt, at et ‘shoppe stop‘ har gjort mig mere glad for min garderobe? Det vil give god mening for mig, da jeg jo har købt hver enkelt tøjdel, fordi jeg på en eller anden måde, syntes den var fantastisk. Jeg er lykkelig over den måde, hvorpå min indstilling og opfattelse af min garderobe har udviklet sig på – indtil videre. På samme tid kan jeg fornemme, at det bliver en udfordring at komme ned på 50 tøjdele inden året er omme.

Ud af de 9 tøjdele, tager jeg 6 dele med mig til byttefestival og 3 dele med til Clothing Swap Party i weekenden.

ootd06

Sort jakke med blonder fra H&M // Rød chiffon skjorte fra H&M // Sort læder clutch fra Bianco

2 thoughts on “Ville du købe tøjet i dag?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s