Empty Your Wardrobe – Tøj bytte event

P1260880_preview
Min veninde Laura og jeg. Photo credits: Empty Your Wardrobe & Ilka Juliette

I weekenden var jeg til et ‘Clothing Swap Party’ event i Bygning 5 i Kolding. Det var første gang det blev afholdt i Kolding, så det blev jeg naturligvis nødt til at deltage i.

Eventet var arrangeret af nogle søde internationale piger, som til dagligt læser på universitet i Kolding. De har førhen afholdt lignende arrangementer i Bulgarien og afprøver nu konceptet i Danmark. Pigerne arrangerer ikke kun tøj bytte events, de afholder også workshops, og har deres egen tøjkollektion. Alt det overskydende tøj fra deres tøj bytte events bliver genbrugt til at designe nyt tøj, og det er sådan, de laver deres tøjkollektion. Hvor er det sejt! Du kan læse meget mere om deres mission og de tre projekter i deres portfolio (hent PDF udgaven her: portfolio_EN) eller på deres hjemmeside.

P1260957_preview
Lokalet med tøj bytte event. Photo credits: Empty Your Wardrobe & Ilka Juliette

P1270068_preview
Lokalet med tøj bytte event. Photo credits: Empty Your Wardrobe & Ilka Juliette

Sådan foregik eventet

Selve eventet foregik i to store lokaler i toppen af Bygning 5 i Kolding. I det ene lokale blev selve tøj bytte eventet afholdt. I det andet lokale var der lounge område, hvor man kunne slappe af og nyde en gratis kop kaffe og snacks.

Når man ankom til eventet, blev man mødt af to piger ved indgangen, som tog imod det medbragte tøj. De kvalitetstjekkede tøjet, inden man fik udleveret en billet (tilsvarende antallet af medbragte tøjdele). Herefter kunne man selv fordele sit medbragte tøj på de mange kategoriserede tøjstativer i lokalet – og så gik skattejagten ellers i gang! Jo flere mennesker der ankom til eventet, jo mere tøj kom der på tøjstativerne. Når man havde fyldt begge sine arme med tøj, sko og tilbehør, kunne man prøve tøjet bagerst i lokalet, hvor de havde lavet prøverum. Til slut kunne man ved udgangen aflevere det “nye” tøj hos pigerne, som tog tøjet af bøjlerne og godkendte at antallet stemmede overens med billettens antal.

P1260781_preview
Lækre snacks i lounge området. Photo credits: Empty Your Wardrobe & Ilka Juliette

P1260921_preview
Afslapning i lounge området. Photo credits: Empty Your Wardrobe & Ilka Juliette

Hvad jeg fik med retur

Jeg havde kun medbragt 3 tøjdele (du kan se hvilke her), som jeg ville bytte til noget nyt i denne omgang. Dem fik jeg byttet til tre “nye” tøjdele; et par stiletter, et par jeans og en bluse.

Stiletterne er fra Lola Ramona. Jeg vil vurdere, at de har været brugt 3-5 gange, da de kun har slidmærker under sålerne og lidt på den ene hæl. Stiletterne sidder rigtig godt på fødderne. Det eneste jeg er lidt i tvivl om, er farven. Jeg håbede at finde et par flotte stiletter til eventet, da jeg skal til bryllup i Juni. Jeg håber farven på stiletterne passer til min kjole.

Jeg fandt et par jeans fra Noisy May, med sjove ‘badges’ på, men jeg kan desværre ikke passe dem. Eller, det vil sige, at det kan jeg godt. Det tager bare 30-60 sekunder at få dem op over hofterne. Og så kan jeg ikke rigtigt sidde ned i dem, da stoffet ikke er elastisk nok. Jeg tror, jeg bytter dem til noget andet ved næste bytte arrangement.

Trøjen er fra Mango. Jeg håbede at finde en fin striktrøje i en lyserød eller pink nuance – og denne er helt perfekt! Jeg vil bruge trøjen med mit rosafarvede suit i foråret.

swap party
Sko fra Lola Ramona // Jeans fra Noisy May // Striktrøje fra Mango

5 thoughts on “Empty Your Wardrobe – Tøj bytte event

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s