Nøglen til en lille garderobe: Alsidigt tøj

samlet

Det er altafgørende at have alsidigt tøj i garderoben, hvis du skal leve og få det til at fungere med en lille garderobe. Noget af det mest alsidige tøj i min garderobe, er mit suit med korte bukser og blazer. Her er 3 forskellige måder, hvorpå jeg styler mit suit.

Jeg købte mit suit hos Asos for ca. 1 år siden og fik det efterfølgende tilpasset hos en skrædder, så det passer perfekt til min krop. Jeg har brugt sættet rigtig meget sidste år, men glæder mig til at bruge det meget mere i år.

Classic

Jeg styler ofte mit suit på den klassiske måde med en tynd rullekrave bluse og herresko. Det er et tidsløst og klassisk look, som aldrig går af mode, og som er hensigtsmæssig ved rigtig mange lejligheder. Hvis jeg skal til et mere formelt arrangement, vil jeg bytte herreskoene ud med et par stiletter.

02Rullekrave fra United Colors of Benetton // Sko fra Bianco

Powerwoman

Jeg elsker farver og prøver at få endnu flere farver ind i min garderobe. Den pink-farvede striktrøje (som jeg byttede mig til ved Clothing swap party) gør outfittet ultra feminint, mens de høje hæle og attituden giver outfittet lidt kant. Det er et sæt tøj, som jeg vil bruge ved lidt mere formelle lejligheder eller til hyggelige café- eller museumsbesøg med veninderne (dog med flade sko til).

01Striktrøje fra Mango // Heels fra Ecco // Clutch fra genbrug

Casual

Dette outfit brugte jeg rigtig meget gennem hele sommeren og et godt stykke ind i efteråret sidste år. Jeg synes at det afslappede look med velour jakken og den blomstrede skjorte, er helt perfekt til hverdags brug. Jeg tror, at jeg kommer til at bruge sættet endnu mere i år og specielt til hverdagens praktiske gøremål, såsom at handle ind.

03Flats fra Vagabond // Skjorte fra Vero Moda // Bomber jacket fra Vero Moda

Læs også:

Blogindlæg – Nøglen til en lille garderobe: Basics, kvalitet og minimalistisk enkelthed

Blogindlæg – Nøglen til en lille garderobe: Personlig stil (og modet til at være sig selv!)

6 thoughts on “Nøglen til en lille garderobe: Alsidigt tøj

  1. Hej Annette
   Tak! Jeg er også ret vild med det 🙂
   Det kan til tider være en udfordring, men man får bare så meget mere ud af tøjet, hvis det kan bruges på flere forskellige måder. Lige for tiden går jeg og overvejer, hvordan jeg kan ændre mine shoppevaner når mit år uden shopping er overstået, og jeg tænker, at jeg vil gå efter tøj, som kan bruges mere eller mindre året rundt -alt efter styling. Jeg tror det bliver en udfordring, men udfaldet kan kun blive godt 🙂

   Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s