3 måneder uden shopping resulterede i en Food Truck til min 30 års fødselsdag

føsdag-1

I blogindlægget Andet kvartal: Status, udfordringer, mangler og økonomi kunne du læse, hvordan jeg havde sparet 2899 kr. i andet kvartal uden shopping, sammenlignet med mit shoppingforbrug for andet kvartal i år 2017. Pengene brugte jeg på noget, som jeg i længe havde drømt om; At få en vegansk Food Truck ud til min 30 års fødselsdag.

Jeg har aldrig været typen, som inviterede til store fødselsdagsfester. Dem der kender mig bedst, vil sige, at jeg er utraditionel og gør tingene på min måde. Måske var det derfor, jeg havde en ekstra stor lyst til at fejre min 30 års fødselsdag. Jeg havde i længe leget med idéen om, at få en vegansk food truck ud til min fødselsdag og invitere mine nærmeste til fødselsdagsfrokost. Så det gjorde jeg!

29 gæster. 4 små børn. 1 stor vegansk food truck! Vex Mex er navnet på food trucken, som kom hele vejen fra Bogense på Fyn til Kolding i Jylland. Her diskede ejeren, Mette, op med lækre mexikansk inspirerede veganske retter og friskpresset juice. Det var så fedt at kunne realisere mit ønske om en food truck til min fødselsdag, hvilket aldrig var sket, hvis ikke jeg havde et år uden shopping.

Shoppe stoppet er blevet min øjenåbner

Jo længere ind i mit år uden shopping jeg kommer, jo mere bevidst bliver jeg om, at jeg forhen brugte mine penge forkert. I lidt over 6 måneder har jeg ikke smidt penge efter nyt tøj, sko eller smykker, og det har på magisk vis smittet af på andre områder af mit liv. Jeg har efterhånden kun min pung fremme, når vi handler ind en gang i ugen i supermarkedet og når jeg kigger mine kontoaktiviteter igennem, er der nærmest ingen aktiviteter sammenlignet med sidste år. Det er virkelig dejligt og beroligende, at vide at jeg ikke klatter mine penge væk, men får fuldt udbytte af de penge, jeg har arbejdet hårdt for og byttet min dyrebare tid for. Det er en tanke, jeg rigtig godt kan lide.

Det er ikke overraskende, at jeg førhen aldrig havde råd til de ting, jeg virkelig gerne ville, når jeg brugte mine penge på alt muligt ligegyldigt! Jeg skrev det også i sidste blogindlæg, men gentager lige mig selv: “Et år uden shopping er blevet et af de bedste projekter, jeg har givet mig selv. Et projekt som alle burde unde sig selv.”

Læs også:

Blogindlæg – 3 måneder uden shopping resulterede i en rejse til Paris

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s