Den digitale garderobe: Skab overblik og se dine muligheder

14

Jeg har for nyligt fået øjnene op for en app der hedder YourCloset. Den fungerer lidt som et digitalt klædeskab. Hvis du har set filmklassikeren ‘Clueless’ fra 1995, husker du sikkert tydeligt, hvordan Alicia Silverstone brugte sin computer til se og sammensætte sine outfit. Med app’en YourCloset kan du få lidt af den samme oplevelse.

Hvad er YourCloset?

YourCloset er en app, som gør det nemt for dig at danne nye outfits og skabe et overblik over din garderobe. Funktioner som “Worn” og “Outfits” giver et overblik over, hvor mange gange du har brugt hver enkelt tøjdel og viser hvor mange outfits tøjdelen indgår i. App’en gør det muligt for dig, at se alle dine favorit outfits, så du hurtigt kan blive klædt på eller pakke til ferien.

YourCloset review.jpg

Hvordan fungerer den?

Med YourCloset kan du tage billeder af dit tøj, fritlægge tøjet (altså fjerne baggrunden på billedet), gemme tøjet i de tilhørende kategoriinddelinger og sammensætte outfits. Herefter kan du inddele dine outfits i kategorier, såsom sommer, forår, efterår, vinter, formelt, arbejde, favorit osv. Hvis du er den organiserede type, kan du planlægge dine outfits i app’ens kalender. Hvis du er den mere afslappede type, kan du dagligt tilføje dagens outfit i kalenderen. Uanset hvordan du gør, er det vigtigt at notere det i kalenderen, ellers mister du funktionen til at se, hvor mange gange du har brugt de forskellige tøjdele.

Under hver enkelt oprettet tøjdel kan du tilføje informationer, såsom pris, materiale, størrelse, sæson, mærke, status (til vask eller i tøjskabet), samt købsdatoen. App’en registrer selv, hvor mange gange tøjdelen er blevet brugt (baseret på de tilføjede outfits i kalenderen) og hvor mange outfits tøjdelen indgår i.

App’en har mange gode funktioner, bl.a. registrer den selv farven på de tøjdele du uploader. Det giver dig muligheden for at se en samlet farvepalet over din garderobe.

YourCloset review 2.jpg

Fordele

  • App’en er perfekt til dig, som har en lille garderobe!
  • Du får et reelt overblik over hvilke outfits og tøjdele du bruger mest.
  • App’en er meget brugervenlig.
  • Du har altid din garderobe med dig, hvilket gør det nemmere for dig, at købe nyt tøj på shoppingturen.
  • Du kan gemme billeder af dine favorit outfits og bruge dem i andre sammenhænge.
  • App’en er gratis og tilgængelig for Android telefoner.

Ulemeper

  • Det kan godt tage lidt tid, at få lagt alt tøjet ind i app’en. Regn med et par timer og helt op til et par dage, alt efter hvor stor din garderobe er.
  • Det kan godt være lidt udfordrende at få fritlagt tøjet.
  • Man kan ikke tilføje et outfit i mere end én kategori. Dvs. at et outfit, som både kan bruges i efteråret og i vinteren, kan kun registreres i én af kategorierne.

YourCloset review 3

Min personlige vurdering

Jeg er ret imponeret over app’en! Den er brugervenlig og ligetil, og så skaber den det overblik i min garderobe, som jeg har savnet og manglet. App’en er det perfekte værktøj til alle, som har en lille garderobe, da den giver overblik og muligheder for at se nye sammensætninger. Jeg har personligt taget app’en til mig og vil for en stund afprøve den for en mere ‘hands on‘ oplevelse.

2 thoughts on “Den digitale garderobe: Skab overblik og se dine muligheder

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s