Nøglen til en lille garderobe: Transformer sommertøjet til vintertøj

Photo Collage_20181115_154812077

Jeg vil helst ikke have for meget tøj i min garderobe, som kun kan bruges få gange om året. Hvis man fx. har en kjole eller et par stiletter, som kun kan bruges om sommeren, bliver det hurtigt ret begrænset, hvor ofte det bliver brugt. Det bliver derfor også svært at nå at få det slidt op, inden man bliver træt af det. Derfor prøver jeg kun at have tøj i mit klædeskab, som kan bruges mere eller mindre hele året rundt. I dette blogindlæg kan du se og læse hvordan jeg transformer mine shorts, min nederdel og min kjole fra sommertøj til vintertøj.

Photo Collage_20181115_154128383

Shorts

Mine hvide højtaljede shorts fra H&M brugte jeg i sommeren med en t-shirt eller en top, og tilføjede et par sandaler, ballerinaer eller et par sneakers. I efteråret brugte jeg mine shorts med et par strømpebukser, et par ankelstøvler og en tynd striktrøje. Når vinteren banker på døren vil jeg bruge mine shorts med et par over knee støvler og en varm striktrøje.

Tip! Et par over knee støvler gør det nemt at holde varmen i kjoler, shorts og nederdele, når efteråret og vinteren banker på døren.

Photo Collage_20181115_153908075

Nederdel

I sommeren 2017 købte jeg denne polkaprikkede højtaljede nederdel i den lokale genbrug. Denne sommer har jeg kombineret den med en lille hvid top og sandaler, hvilket har været perfekt i sommervarmen. I efteråret brugte jeg nederdelen med et par ballerinaer og en t-shirt. Denne vinter kommer jeg til at bruge nederdelen med mine over knee støvler, strømpebukser og en tynd striktrøje.

Tip! Nederdele i midi længden kan hurtigt komme til at virke tunge med støvler under. Hvis nederdelen har knapper, så knap lidt op så nederdelen får en slids. Det gør looket mere feminint og mindre tungt at se på.

Photo Collage_20181115_154011158

Kjole

Denne skønne chiffonkjole fra H&M Conscious brugte jeg i sommeren med et par sandaler eller et par ballerinaer. Det var så dejligt nemt og ligetil! I efteråret kombinerede jeg kjolen med et par strømpebukser og et par ankelstøvler. Denne vinter kommer jeg til at bruge kjolen sammen med mine over knee støvler og min tynde læderjakke.

Tip! Brug din tynde sommerjakke som cardigan i vintermånederne. I det her tilfælde har jeg brugt min tynde læderjakke som cardigan.

Jeg beklager de tarvelige spejl-selfies, men det er ikke altid nemt at finde en fotograf 🙂


Læs også:

Blogindlæg – Nøglen til en lille garderobe: Basics, kvalitet og minimalistisk enkelthed

Blogindlæg – Nøglen til en lille garderobe: Personlig stil (og modet til at være sig selv!)

Blogindlæg – Nøglen til en lille garderobe: Alsidigt tøj

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s