“Har du så overhovedet ikke købt noget i år?”

dav

Jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at jeg ikke har købt noget hele året. Jeg har selvfølgelig købt mad, husholdningsmidler osv., men jeg har faktisk også brugt mine penge på nogle andre ting – bare ikke på tøj, naturligvis.

En rejse til Paris

5 dage, 4 nætter, 3 glas rosévin, 2 croissanter og 1 stor forelskelse. Det har altid været en stor drøm for mig at komme til Paris. Derfor besluttede jeg allerede i starten af året, at jeg ville bruge nogle af pengene på en rejse til Paris.
I første kvartal af 2018 sparede jeg 1749kr. ved ikke at shoppe, sammenlignet med mit shoppeforbrug i 1. kvartal af 2017. De penge lagde jeg sammen med nogle andre penge, som jeg havde tjent ved at sælge ud af mit tøj. Det betalte sammenlagt min rejse til Paris.

Læs også:
3 måneder uden shopping resulterede i en rejse til Paris
Håndbagage og pas: Hvad og hvordan jeg pakkede til en forlænget weekend i Paris
5 ting om stil jeg lærte af de franske kvinder

En food truck til min 30 års fødselsdag

Jeg har aldrig rigtig holdt en stor fødselsdagsfest. Det har altid kun været nogle små forsamlinger af venner og familie til kaffe og kage. Lige præcis derfor havde jeg en ekstra stor trang til at holde en dejlig fødselsdagsfest med mine nærmeste.
I andet kvartal af 2018 sparede jeg 2899kr. ved ikke at shoppe, sammenlignet med mit shoppeforbrug i andet kvartal i år 2017. De penge gjorde det muligt for mig, at få en vegansk food truck ud til min 30 års fødselsdag.

Læs også:
3 måneder uden shopping resulterede i en Food Truck til min 30 års fødselsdag

En ny mobiltelefon

Jeg er stor fortaler for, at man bruger sine ting indtil den dag, de ikke kan repareres længere. Derfor var det også med ondt i hjertet, at jeg måtte sige farvel til min 5 år gamle Nokia Lumia og erstatte den med en spritny Huawei Lite P20. Min Nokia var desværre blevet ubrugelig for mig, da man har valgt ikke at opdaterer det Windows systems, som telefonen kører på.
I tredje kvartal af 2018 sparede jeg 1993kr. ved ikke at shoppe, sammenlignet med mit shoppeforbrug i 3. kvartal af 2017. De penge brugte jeg så på at købe en ny mobiltelefon.

Læs også:
3 måneder uden shopping resulterede i en ny mobiltelefon (anbefaling af Podcasts og Apps)

“Er det virkelig det eneste, du har købt i år?”

Tænker du måske. Altså udover madvarer, husholdningsmidler osv. har min kæreste og jeg investeret i et gulvtæppe til stuen, samt en ny seng med en god topmadras. Begge dele er noget vi i længe har snakket om, at vi manglede. Personligt har jeg selv købt lidt forskellige småting, såsom en isterningebakke, 5 bøger, en stor plakat, sort tekstilfarve, billeder til mit poloraid kamera, en lille gæstebog til min 30 års fødselsdag, en LP med Kim Larsen og så videre.

Derudover er det også blevet til et hotelophold med min kæreste og en forlænget weekend i sommerhus med et vennepar, samt et utal af gaver til diverse specielle begivenheder og festlige lejligheder. Så jeg har selvfølgelig købt noget i år, det har bare været meget mere bevidste køb. Så alt i alt synes jeg virkelig, at jeg har fået noget for mine penge i år (og ikke bare “spildt” dem på tøj som året før).

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s