Derfor bliver jeg aldrig træt af min lille garderobe

mde

Jeg er i flere omgange blevet spurgt “Hvordan kan du blive ved med at finde din lille garderobe spændende? Bliver den aldrig kedelig og uinteressant?” I mine øjne bliver min garderobe aldrig kedelig eller uinteressant. Det er der flere forskellige grunde til og du kan læse dem lige her.

Dress yourself to happiness

Den første tredjedel af min dag bliver brugt i arbejdstøj, men jeg skifter til mit normale tøj, så snart jeg kommer hjem fra arbejde. Så står jeg der foran mit klædeskab og tænker ved mig selv “Dress yourself to happiness!” Det er et citat, jeg begyndte at sige til mig selv for ca. 3-4 måneder siden – og det er blevet hængende. Det kan et eller andet. Det får kreativiteten frem i mig og jeg ender derfor altid i et kreativt, legende, komfortabelt og ofte farverigt tøjvalg, som sjovt nok gør mig glad. Jeg tror, det er en af grundene til, at jeg aldrig rigtig bliver træt af min lille garderobe, fordi jeg har lært at lege med mine muligheder og få mange forskellige udtryk frem, så det aldrig rigtig bliver kedeligt.

Personlighed, farver og mønstre

I forlængelse af teksten ovenover, så tror jeg også det spiller en stor rolle, at jeg føler, at jeg har fundet frem til min personlige stil. Jeg har ikke noget tøj i mit skab, som gør mig usikker på mig selv. Det har jeg skilt mig af med. Der er kun tøj tilbage, som passer til min krop og min personlighed. Jeg er fx. rigtig glad for farver og mønstre, derfor har jeg en del af det i min garderobe. Det lyder måske lidt småskørt, men jeg kan simpelthen mærke en forskel fra, når jeg har et neutralt sæt tøj på til, når jeg har et farverigt sæt tøj på. Mit humør bliver løftet og jeg bliver mere glad. Når man kender sin personlige stil, er det desuden også nemmere at undvige for tidens trends. Presset til at følge nogle de nye tendenser forsvinder lidt, når man har fundet sin egen stil.

Fyld skabet med favoritter

Jeg har efterhånden skrevet det en hel del gange på min blog, men jeg skriver det lige én gang til: Jeg bliver aldrig træt af min lille garderobe, fordi den er fyldt med favoritter. Favoritter kendetegnes ved, at man bruger tøjet om og om igen, indtil det er så slidt, at det må lade livet. Favoritter kendetegnes også ved at være det tøj, som man altid ender med at tage på, det er det såkaldte go to outfit. Vi har sikkert alle oplevet, at have minimum én favorit i garderoben. Personligt kan jeg fx. nævne mine sorte ripped jeans, mine New Balance sneakers, min orange sweatshirt og min beige frakke.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s