Gør din stil personlig og varieret med accessories

Med en lille og simpel garderobe kan det ind imellem føles som om, at man har verdens kedeligste garderobe og at man går i det samme tøj om og om igen – men sådan behøver det slet ikke at være! Det kan godt være, at du bruger dit tøj om og om igen (hvilket er mega fedt!), men hvis din samling af accessories er ligeså personlig som din garderobe, kan de være med til at gøre dine outfits varieret, personlige og ikke mindst gennemførte. For det handler ikke om at have mange accessories, det handler om at have dem, som understøtter og fremhæver din personlige stil.

Hatte

Hatte, huer, kasketter, alpehuer, stråhatte.. ja, der er mange udgaver at vælge imellem, men finder du den hat, som passer bedst til din stil, så har du det perfekte tilbehør. Tænk på Pharrell Williams og den kæmpe store hat han bar rundt på tilbage i år 2014 eller på Yvonne fra Olsen banden, som altid havde den perfekte solhat klar til Spanien turen. Eller hvad med Kim Larsen og den sixpence hat han altid bar på hans ældre dage, eller Heisenberg fra Breaking Bad og hans bowlerhat. Den helt rigtige hat kan hurtigt blive en del af dit signatur look, hvis altså hatten er det rigtige tilbehør for dig og din stil. Vær ikke bange for at kaste dig ud i noget nyt. En hat kan være lige det statement tilbehør, som du mangler for at gøre din stil personlig.

Halskæder, armbånd, øreringe og ure

Om du er til store og prangende smykker eller små og mere diskrete smykker, så er smykker den direkte kilde til at gøre dine outfits personlige. Hvis du er kreativ og elsker at lege med dit udtryk, så lad dig inspirere af Iris Apfel. Selvom hun bærer store runde briller, som sagtens kunne være accessories nok i sig selv, så holder hun sig sjældent tilbage, når det kommer til smykker. Hun leger med sit udtryk og hun gør det til perfektionisme. Er du mere til små og diskrete smykker, som ofte ses på franske it girls, så lad dig inspirere af franske Jeanne Damas og hendes underspillede stil.

Strømper og strømpebukser

Strømper kommer i alverdens farver og mønstre, men uanset hvordan de ser ud, så kan de gøre ethvert simpelt outfit spændende og personligt. Har du måske prøvet at puste lidt liv i en simpel ensfarvet kjole, ved at tage et par glimmerstrømper og højehæle på? Eller bytter du engang imellem de sorte nylonstrømper ud med en mønstret udgave – eller måske endda en farvet udgave? Strømper, nylonstrømper og strømpebukser er en nem måde at gøre dit outfit personligt på.

dav

Tørklæder

Tørklæder er en fantastisk accessories, fordi de kan bruges på så mange forskellige måder. Du kan fx binde dem om halsen eller om håndtasken, bruge dem som et bælte eller armbånd, eller binde dem om håret. Du kan bl.a. lade dig inspirere af Andrey Hepburn eller andre skuespillerinder fra 1950-60’erne, som ofte bar et lille tørklæde om halsen eller om håret. Du kan også gøre som sangeren Lenny Kravitz og finde det største strikhalstørklæde du kan finde og gøre det til et statement tilbehør. Skuespiller Johnny Deep ses bl.a. også ofte med et tørklæde om halsen for at understrege sin boheme inspireret stil.

Tasker

Den mest uundværlige accessorie for kvinder må uden tvivl være tasken. Om den er lille, stor, farverig, dekoreret, gennemsigtig eller noget helt andet, så er der en for enhver smag. Hos de kendte kommer tasken ofte fra et af de store modehuse, mens tasken i bybilledet kommer i alle former lige fra bæltetaske og rygsæk til clutch og skuldertaske. Det er svært at finde en taske som dækker alle behov, så find et par stykker som tilsammen dækker alle dine behov. Tasker bliver ofte brugt dagligt, så husk at det er helt ok, at investere lidt ekstra i en taske af god kvalitet.

Solbriller og almindelige briller

Solbriller kan så meget mere end at skygge for solen. De kan give et hvert outfit kant og tilføje personlighed til dit outfit. Tænk på sangerinden Anastasia, som tilbage i start nullerne gjorde farvede solbriller til hendes signatur look eller hvad med Blues Brothers og deres ikoniske sorte solbriller (og hat), for slet ikke at nævne Karl Lagerfeld, som sjældent blev set uden sine solbriller. Er du typen, som bruger dine solbriller hele året rundt og ikke kun om sommeren, så burde du helt sikkert eksperimentere med forskellige former for solbriller, indtil du finder dit personlige look. Det samme gælder almindelige briller. Vær ikke bange for at gøre dem til en del af sit personlige udtryk, som fx Iris Apfel og sine store runde briller eller John Lennon og sine små runde briller.

Sko og overtøj

Jeg ved ikke helt, om jeg vil kalde fodtøj og overtøj for accessories, men ikke desto mindre kan de havde præcis den samme effekt som de overstående accessories. De kan nemlig om noget binde et outfit sammen og få stylingen til at se gennemført ud. Omvendt skal der heller ikke være nogen tvivl om, at det perfekte sæt tøj kan falde helt til jorden, hvis fodtøjet ikke er det rigtige eller hvis overtøjet er helt ved siden af.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s