MeMade: Velourkjole til bluse

En af de ting som jeg gerne vil blive bedre til i 2020, er at tilpasse enten gammelt tøj eller tøj købt secondhand. Det gør det både nemmere at købe secondhand tøj, hvis jeg selv kan tilpasse det eller sy det om, og det gør det nemmere at have en personlig stil, hvis jeg kan redesigne tøjet lidt. Det er naturligvis også mere bæredygtigt at bruge det tøj, man allerede har i sin garderobe, og give tøjet nyt liv ved at redesigne det. Jeg har valgt at kalde det MeMade.

Mit første MeMade projekt gik jeg i gang med dagen før nytårsaften. Jeg er typen, som går all in, når jeg sætter mig noget for, og nu hvor jeg har besluttet mig for at have flere MeMade projekter i 2020, så ville jeg gerne starte det nye år i et MeMade projekt. Så er tonen ligesom lagt for det nye år.

Tilbage i Januar 2019 fandt jeg denne skønne velourkjole i en genbrugsbutik. Den har en smuk åben ryg og to høje slidser foran. Det var kærlighed ved første blik. Specielt farven synes jeg er helt fantastisk. Men da jeg hev kjolen frem i starten af December måned og prøvede den på, synes jeg pludselig kjolen virkede meget tung. Først overvejede jeg at gøre kjolen kortere, men de to meget høje slidser foran på kjolen, gik så højt op, at kjolen ville blive for kort, hvis jeg lagde den op. Så jeg besluttede mig for at sy kjolen om til en bluse i stedet for -og resultatet er blevet så fint. Nu får den smukke åbne ryg lov til at være i fokus og blusen virker hverken for tung eller for voldsom, hvilket velour hurtigt kan komme til, synes jeg. Jeg vil bruge blusen til festlige arrangementer om vinteren og kombinere blusen med en blanding af bukser og nederdele. Da jeg sprang ind i 2020 havde jeg kombineret blusen med et par sorte slim jeans, støvler, guldsmykker, og glimmer på både øjenlåg og negle.

sdr

sdr

sdr

mde

2 thoughts on “MeMade: Velourkjole til bluse

  1. Kære M. Jeg har opdaget din blog ved et tilfælde og værdsætter fokus på bæredygtighed. Hopper derfor med på et år uden personlige køb i 2020 (tøj, sko, smykker, parfume mv.). Heller ikke second hand. Bum bum og arghhh – synes allerede nu, at der er gode udsalgsting all over 😂😂😊😊. Håber stædigheden og fornuften vinder. Bedste hilsner Sandi

    Like

    1. Hej Sandi, fedt at du har udfordret dig selv med et købestop! Det bliver spændende for dig 🙂 Og pas nu på med udsalgsting -det er nemlig meget, meget fristende! 😀 Jeg hepper på dig!

      Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s