En secondhand ruskindsjakke, fire forskellige outfits

I år kommer det som sagt (i et tidligere blogindlæg) til at handle mere om styling og om secondhand køb. Dette blogindlæg kombinere begge dele, for jeg har gjort mit første secondhand køb i år og i dette blogindlæg kan du se hvordan, jeg vil style det til hver årstid.

Det er mange, mange år siden jeg sidst købte secondhand tøj online. Jeg tror faktisk, vi skal tilbage til gymnasietiden, dvs. ca. 10-12 år siden. Dengang færdes jeg meget på Trendsales, hvor jeg både solgte og købte tøj. I denne uge fandt jeg min vej tilbage til Trendsales, på jagt efter en ny ruskindsjakke. Min gamle ruskindsjakke, som jeg købte da jeg gik i gymnasiet, afgik desværre ved døden et par år efter jeg blev student, da jeg (på mystisk vis) glemte et par bolsjer i lommen en varm sommerdag. Jeg opdagede først de smeltede bolsjer og den store plamage på jakken et år senere, da jeg skulle finde mit sommertøj frem fra vinterhi. Jakken stod desværre ikke til at redde, og jeg har lige siden den dag været på jagt efter en ny.

Heldigvis fandt jeg en lækker ruskindsjakke i den rigtige farve og i det rigtige snit på Trendsales. Jeg slog til og købte jakken, og i fredags modtog jeg den så med posten. Den er alt dét, jeg har ledt efter og til den lette sum af 100kr. var det et rigtig godt secondhand køb. Grunden til at jeg gerne ville have en ny ruskindsjakke, var, at jeg viste, at den ville komplementere min garderobe og min personlige stil på bedste vis. Det var altså et meget velovervejet køb for mig.

På billederne herunder kan du se hvordan, jeg vil style mit nye secondhand fund til de forskellige årstider. Vi starter med en styling til foråret.

IMG_20200119_113352

Forår

Til foråret vil jeg style ruskindjakken med en simpel overdel, såsom en T-shirt eller en skjorte, og kombinere det med et par jeans og et par sandaler eller et par ankelstøvler. Alt i dette outfit er købt secondhand, kun med undtagelse af solbrillerne som er købt fra ny. Jeg er ret vild med outfittet og glæder mig til at tage det i brug, når foråret banker på døren.

IMG_20200119_113952

Sommer

Til sommer vil jeg style ruskindsjakken med mine blomstrede kjoler og et par simple sandaler eller et par lyse Converse. Jakken er helt perfekt til de lange lyse sommernætter, hvor det kan blive lidt køligt hen på aftenen. Alt i dette outfit er ligeledes købt secondhand, kun med undtagelse af solbrillerne som er købt fra ny. Dette outfit er perfekt til en dag med musik under åben himmel eller en cykeltur ud i det blå.

IMG_20200119_111618

Efterår

Til efteråret vil jeg style ruskindsjakken med en denimskjorte og et par jeans, og tilføje et par ankelstøvler eller et par sandaler. I dette outfit er det kun denimskjorten, tasken og ruskindsjakken, som er købt secondhand. Mine jeans og ankelstøvler er købt fra ny. Dette outfit er perfekt til efteråret, da lag på lag kombinationen gør det nemt, at justere til de skiftende temperature.

IMG_20200119_112439

Vinter

Til vinter vil jeg style ruskindsjakken med en tynd rullekrave i strik, et par habitbukser i uld og et par klassiske støvler. I vintermånederne vil jeg bruge jakken som en cardigan, modsat de andre årstider hvor jeg vil bruge jakken som en almindelig jakke. Alt i dette outfit er købt secondhand, med undtagelse af rullekraven og støvlerne som er købt fra ny. Om vinteren tyr man oftest til store striktrøjer og lag på lag pga. kulden, men med dette outfit kan jeg nemt holde varmen, helt uden at miste min figur i en stor striktrøje.

Jeg elsker hvordan jakken giver alle mine outfits et 70’er udtryk, og så er jeg ret vild med hvordan, den komplementere alt i min garderobe. Jeg føler selv, at jeg har en ret solid garderobe efterhånden, men en ny ruskindsjakke var bestemt et manglende element.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s