Forandring fryder – også her på bloggen

Da jeg begyndte på Et år uden shopping tilbage i januar 2018, var det delvist fordi, jeg ville gøre livet mere simpelt for mig selv, og delvist fordi jeg var træt af at mine hårdt tjente penge forsvandt mellem hænderne på mig på ligegyldige ting som fx. shopping. Det er snart halvandet år siden jeg afsluttede mit købestop og jeg har lært virkelig meget om mig selv, mine vaner, min stil og min garderobe hen ad vejen. Ja, jeg har faktisk lært så meget, at jeg ikke længere er inspireret til at skrive om min garderobe og de udfordringer der kan følge med – også selvom det er mit primære emne på bloggen – fordi jeg ikke længere er udfordret af min garderobe. Det har taget et par år, men jeg har endelig taget styring over mine shoppevaner og indset at mine behov er meget begrænset. Jeg har kort sagt fundet den gyldne balance og gjort mit liv mere simpelt.

Så hvad skal der så ske nu?

Det primære emne på bloggen vil ændre sig fra En simpel garderobe til Et simpelt liv, en livsstil som jeg holder meget af og praktisere i stor stil. I løbet af de sidste par år er jeg ofte blevet sat i forbindelse med eller proppet i den bås, som hedder minimalisme, men lad mig gøre det klart en gang for alle og sige, jeg er ikke minimalist. Mange tror, jeg er minimalist fordi jeg har en forholdsvis lille garderobe, men der må jeg desværre skuffe mange. Jeg lever ikke et minimalistisk liv, jeg lever et simpelt liv. “Hvad er forskellen?” tænker du måske. For mig er minimalisme en ekstrem livsstil hvor stort set alt er skåret væk, hvor imod en simpel livsstil er mere normal, hvor man blot har fjernet det overflødige. For mig handler et simpelt liv mere om de værdier, som følger med livsstilen.

Et simpelt liv – en stor paraply af emner

Et simpelt liv er en dejlig stor og bred paraply af emner og områder, som jeg glæder mig til at skrive om. Hvor jeg før har følt mig begrænset til kun at skrive om tøj og emner hvor tøj har indgået, ser jeg frem til at udvide bloggens indhold med alt fra indretning, mad og rejser til økonomi og personlig udvikling set fra et simpelt livssyn, naturligvis. Jeg har ikke låst mig fast på et eller flere emner, men vil skrive om dét, som naturligt kommer til mig hen ad vejen.

Jeg håber, du vil følge med på sidelinjen, når jeg tager bloggen med ud i et nyt kapitel.
Tak, fordi du læser, liker, deler og kommenterer. Det betyder meget for mig.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s