En simpel livsstil: 7 ting jeg GERNE bruger penge på

Reklame for theathletesfoot.dk

Dette blogindlæg er modsvaret til blogindlægget En simpel livsstil: 9 ting jeg ikke længere bruger penge på. For selvom jeg lever et forholdsvis simpelt liv, så bruger jeg stadig penge – også på andet end mad, husleje, vand og varme. Her er de 7 ting jeg med glæde bruger penge på.

1. Materialer til kreativ udfoldelse

Dét at kunne udfolde mig kreativt og skabe noget, uanset om det er at tegne, male, skrive tekster eller klippe en video, betyder meget for mig. Det er min form for meditation og det er derfor også noget, jeg med glæde bruger penge på. Så engang imellem køber jeg pensler, maling, tegne grej, notesbøger, et kamera, en video app osv. for at holde kreativitet ved lige.

2. Gode råvarer i køkkenet

Jeg kan godt lide at lave mad og nyder at stå i køkkenet og lege med forskellige smagskombinationer. Jeg har ikke altid gået op i kvaliteten på de råvarer, jeg køber, men efter en lang årrække med maveproblemer, er det i dag blevet et naturligt valg for mig at vælge fx. økologisk. Jeg synes, det smager bedre og det har gjort underværker for min krop. Så på det punkt betaler jeg gerne lidt ekstra.

3. Rejser

At rejse er at leve” som den gode H.C. Andersen sagde og der er noget om snakken. For er der noget mere spændende end at komme ud og opleve andre dele af verden? Det synes jeg ikke. Jeg elsker at besøge en anden kultur, måske endda få et lille kulturchok, og smage på traditionelle retter og se monumenter. Derfor bruger jeg gerne penge på rejser. Jeg har endnu til gode at komme ud over Europas grænser, så det ser jeg frem til.

4. Oplevelser

I forlængelse af punktet ovenover, så bruger jeg også gerne penge på oplevelser. For mig er der tre ting, som giver mit liv ekstra meget værdi, og det er samvær med mine nærmeste, oplevelser, og at rejse. De tre ting øger min livsglæde og giver mig følelsen af lykke. Derfor bruger jeg gerne både tiden og pengene på det.

5. Godt fodtøj

Når man først har haft ét par sko, hvor det føles som om man går på skyer, så køber man aldrig dårligt fodtøj igen. Og det var lige præcis dét, jeg oplevede for år tilbage og jeg har ikke set mig tilbage siden. I øjeblikket er jeg på udkig efter et par nye sneakers til sommeren, som både har en god komfort men også et godt design. Jeg overvejer at købe disse Nike Air Force 1 sneakers, som er en klassiker på markedet. Skoen var faktisk oprindelig designet til basketball, hvilket kun gør dem mere cool.

6. Ting som jeg ved, jeg får glæde af i mange år

Hvis jeg skal købe noget, som jeg ved, jeg kommer til at bruge meget og ofte, så bruger jeg gerne lidt ekstra penge på det. Det kunne fx. være et par høretelefoner, en computer, et kamera, en rejserygsæk, en sofa osv. I disse tilfælde betaler jeg gerne lidt ekstra for en god kvalitet, en garanti, og et godt design. Jeg lærte for længe siden, at hvis jeg investerer lidt ekstra penge i en god kvalitet og et godt design, så er chancerne for at jeg bruger det oftere, passer bedre på det, og bliver gladere for det større.

7. Bøger

Når det kommer til bøger, er jeg meget gammeldags. Jeg synes ikke, bøger skal læses på en tablet eller lignende, det ødelægger oplevelsen og det sanselige i at sidde med en bog, bladre en side frem, og bruge et bogmærke. Jeg ved godt, der sikkert er mange, som synes det modsatte, men jeg vænner mig personligt aldrig til at læse bøger på en computerskærm. Derfor bruger jeg gerne penge på bøger.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s