Mine simple skønhedsrutiner: Pleje, makeup og hår

Reklame for hair247.dk

Personlig stil handler ikke kun om tøj, det handler også dit udseende. Er du til et mere dæmpet udseende? Eller er du til et mere pyntet udseende? Eller måske elsker du at være kreativ og lege dig frem til resultatet? Uanset hvad så hænger tøj og udseende unægteligt sammen. Jeg er personligt til et lidt mere dæmpet udseende og i dag deler jeg mine simple skønhedsrutiner.

Makeup

Når det kommer til skønhed og makeup er mine rutiner meget simple. Jeg er absolut ikke en pyntedukke, men går der imod altid efter et mere naturligt udseende, hvilket gør min makeup rutine meget nem. Til hverdag bruger jeg lidt mascara, for at fremhæve mine øjne, men skal jeg til fest, bruger jeg også eyeliner og øjenskygge. Foundation har jeg aldrig brugt og kommer nok aldrig til det. Jeg bruger kokosolie som makeupfjerner, det fungerer bedre end alle andre makeupfjerner produkter, jeg har prøvet, og så blødgør det huden.

Pleje

En god plejerutine af huden er i min verden altafgørende for et smukt udseende, specielt hvis man går efter et mere naturligt udseende, som jeg gør. Makeup kan skjule og fremhæve meget, men har man et velplejet ansigt, behøver man ikke så meget makeup (efter min mening, det er jo selvfølgelig en smagssag). Jeg har to ting, jeg gør hver dag:

1. Jeg vasker mit ansigt hver dag. Jeg vasker ansigtet i vand og dupper det tørt med et håndklæde.

2. Jeg bruger en god ansigtscreme efter, jeg har vasket mit ansigt, som kan trænge ind og blødgøre min hud. Det sidste års tid har jeg brugt Dagcreme fra Ecooking – og den er fantastisk! Min hud elsker den.

Hår

Med et let krøllet og semi-tykt hår, har det i mange år været en udfordring for mig at forenes med mit hår. Enten krøllede det meget (og med meget krus) eller også var det tungt og fladt og krøllede kun i spidserne. I dag elsker jeg mit hår. Jeg har fundet nogle produkter, som fungerer for mit hår, så det krøller pænt, har voloume og er blødt og lækkert. Det sidste års tid har jeg brugt Curl Shampoo og Curl Conditioner fra By Veira, som er fri for silikone, sulfat og parabener. Når jeg styler mit hår, bruger jeg krølleprodukter fra Morrocanoil (du kan finde dem her). Produkterne får det bedste frem i mine krøller uden at der opstår krus og så plejer det på samme tid håret, en kombination mine krøller er svært begejstret for.

De rigtige produkter er altafgørende

Hvis der er én ting jeg har lært, når det kommer til skønhed, så er det, at det er altafgørende at finde de rigtige produkter, som passer til din hud og dit hår. Hvis jeg skal være helt ærlig, så har jeg først fundet nogle produkter og rutiner, som sådan rigtigt fungerer for mig og min krop, da jeg nærmede mig de 30 år. Men hey, bedre sent end aldrig, ikke?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s