Valentinsdag: MeMade hjertebluse og blomster

Reklame for FLOWR.dk

Jeg går på ingen måder op i Valentinsdag, men når det er sagt, så kan jeg rigtig godt lide budskabet om, at sende lidt kærlighed ud til dem man har kær – specielt i denne frustrerende Corona tid. Derfor får du i dag både hjerter og blomster i dette blogindlæg.

MeMade hjerte slå-om bluse

I juleferien 2020 begyndte jeg på denne slå-om bluse. Inden jeg gik i gang, forestillede jeg mig, at blusen ville være perfekt til foråret og sommeren, men da den var færdigsyet, gik det op for mig, at den var helt perfekt til Valentinsdag. Derfor har jeg ikke delt billeder af den endnu. Stoffet jeg har brugt, er en lille dug, som jeg har købt i en genbrugsbutik og mønsteret er fra New Look (et kjolemønster, som jeg har kortet af).

Jeg elsker, hvordan jeg kan skabe og kreere min egen garderobe ud fra mine egne behov, idéer og tanker omkring hvordan tøjet skal se ud, hvordan pasformen skal være, og hvilke farver/mønstre/prints der skal bruges. Jeg har, siden jeg var en lille pige, haft meget konkrete billeder i mit hoved af hvordan, mit tøj skulle se ud, men blev ofte skuffet, da jeg ikke kunne købe tøjet nogen steder. Nu hvor jeg selv kan sy noget af det tøj, jeg har billeder af inde i mit hoved, er min garderobe meget mere tilfredsstillende for mig og jeg føler ikke, jeg skal gå på kompromis længere.

Jeg glæder mig til at drysse lidt ekstra kærlighed ned over min bedre halvdel iført denne hjertebluse til Valentinsdag (og ikke mindst resten af vores dage sammen).

Send en buket blomster

Jeg har endnu ikke mødt nogen, som ikke elsker at modtage blomster, og Valentinsdag er en oplagt dag at sende en buket afsted. Der er ikke rigtig nogen undskyldning for ikke at gøre det, specielt ikke når man kan gøre det hele via computeren – så bliver det jo ikke nemmere. Har du ikke lyst til at støtte op om hele ‘Valentinsdag konceptet’, hvad så med at sende en smuk buket påskeliljer afsted? Vi nærmer os Påsken, som for mange er vendepunktet hvor vinter bliver til forår, så mon ikke en buket påskeliljer til et familiemedlem du har kær, vil varme i denne frustrerende tid. Man behøver ikke at have en grund til at sende blomster, man kan altid sende en buket, du ved, bare fordi ❤

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s