Nøglen til en lille garderobe: Varianter

Reklame for MAAK

Mange tror fejlagtigt at, hvis man har en lille garderobe, så går man i det samme tøj hele tiden og kan ikke veksle mellem visuelle udtryk og sammensætninger, men sådan behøver det slet ikke at være. Det handler i bund og grund om at have nok varianter i sin garderobe.

To af de største fejl du kan begå, når du har en lille garderobe, er:

Du har for lidt tøj i din garderobe

Du har for meget ens tøj i din garderobe

Hvis du synes, du går i det samme tøj hele tiden, har det samme visuelle udtryk og har svært ved at sammensætte et passende outfit til et møde eller en fest, så har du nok for lidt tøj at vælge mellem i din garderobe. Du gør det svært for dig selv at have en lille garderobe, hvis du faktisk har for lidt tøj at vælge imellem. Det sammen gør dig gældende, hvis du har nok tøj at vælge imellem, men alt tøjet er ens, så du får det samme udtryk uanset hvordan, du opbygger dit outfit. Du mangler varianter.

Det er helt naturligt at vores humør skifter og vi har lyst til forskellige ting fra dag til dag. Den ene dag har vi lyst til en stor kop kaffe, den anden dag en sodavand og den tredje dag en smoothie. På samme måde skal vi møde og acceptere vores garderobe. Mange, inklusive mig selv, vil gerne have en strømlinet garderobe i en bestemt stil, men virkeligheden er, at jeg har brug for mere end én bestemt stil i min garderobe. Nogle dage har jeg lyst til at tage en stor blomstret kjole på, andre dage har jeg lyst til at gemme mig væk i et helt sort outfit. Det er virkeligheden og det skal der være plads til. Derfor er det vigtigt, specielt når du gerne vil have en lille garderobe, at du har varianter nok i din garderobe.

Hvis du elsker at gå i bukser og T-shirts, kan du fx. have en klassisk sort T-shirt, en lyserød T-shirt med print og en oversize stribet T-shirt i grøn/hvid. På samme måde kan du variere dine bukser, så du fx. har et par klassiske habitbukser i sort, et par mørkeblå denim bukser og et par trendy Ganni bukser. Når du kombinerer de forskellige T-shirts med de forskellige bukser, får du forskellige udtryk i dine outfits.

Hvis du af erfaring ved, at du kun får brugt fx. bukser i et bestemt snit og kun i mørke farver, så husk på at du nemt kan variere dit udtryk, ved at have forskellige teksturer i materialerne. Bukser i silke har et helt andet udtryk end bukser i fx. denim, uld eller læder. På samme måde kan du få variation, men beholde bestemte farver og snit, ved at have forskellige prints og mønstre såsom tern, prikker og striber i din garderobe.

Varianter i garderoben gør:

  • at du IKKE føler du går i det samme tøj hele tiden, selvom du har en lille garderobe
  • at du kan lege med forskellige udtryk og kombinationer, og undgå at kede dig i din garderobe
  • at du nemmere kan have en personlig stil, for der er plads til forskellige udtryk

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s