Gør din simple stil unik med personlige smykker

Reklame for Vibholm

Hvis du, ligesom jeg, har en mere afdæmpet og simpel tøjstil, kan man ind imellem føle, at man forsvinder lidt i mængden. Men sådan behøver det ikke nødvendigvis at være. Et simpelt outfit kan nemt blive spændende og personligt, hvis du tilføjer smykker med mening.

Jeg har aldrig været en “pynte” pige med hang til smykker, accessories og makeup. På det punkt har jeg altid været lidt af en drengepige, men med alderen er det langsomt begyndt at snige sig ind i mit liv. Specielt smykker. Jeg har et lille udvalg, hvor hver enkelt smykke har en speciel betydning for mig. Fx. fik jeg en halskæde af min bedre halvdel til min 28-års fødselsdag. Det er en guldhalskæde med et lille plade vedhæng hvorpå der er indgraveret det første bogstav fra vores fornavne efterfulgt af et lille hjerte ( K M ❤ ). Den er så fin og simpel, men tilføjer noget unikt til min stil, fordi den er personlig. Det samme gør min forlovelsesring, halskæden jeg har arvet fra min fars farmor, øreringene jeg har arvet fra min mormor og uret jeg fik i min 30-års fødselsdagsgave.

Der findes et væld af simple og enkle smykker i butikkerne lige nu, det er tendensen i disse år, og det kan ses i bybilledet. Rigtig mange har omfavnet den simple guldhalskæde, de tynde fingerringe og de minimalistiske øreringe – jeg er selv en af dem – men hvis du har en afdæmpet tøjstil, kan lidt større og prangende smykker være til din fordel. Kombiner de enkle smykker med et par store statement øreringe eller et bredt armbånd. Du kan sagtens finde statement smykker, også selvom du er til det mere simple og minimalistiske udtryk. Georg Jensen laver fx. de skønneste smykker, som er simple men prangende på en og samme tid.

I øjeblikket er jeg selv på jagt efter et nyt smykke. Jeg har ikke helt afgjort om det skal være en ring, et armbånd, en halskæde eller et par øreringe, men det skal symbolisere nogle tanker, jeg har om fremtiden, og derved gøre det til et personligt smykke.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s