5 ting man altid kan finde i min garderobe

Reklame for Intersport.dk

Der er noget tøj, man altid kan og altid har kunne finde i min garderobe – selv hvis vi går 10 år tilbage. Tøj, som er med til at skabe min personlige stil. Det er ikke unikt og anderledes tøj, nej, det er faktisk ret basic tøj, men ikke desto mindre tøj jeg elsker og bruger om og om igen.

En denimskjorte

Jeg kan stadig huske da jeg købte min første denimskjorte. Jeg var i starten af 20’erne og havde ingen anelse om, at skjorten ville ende med at blive en favorit i min garderobe. Skjorten blev slidt op og der har sidenhen altid været en eller anden form for denimskjorte i mit tøjskab. Nogle af dem har været lyse, andre mørke, nogle med lange ærmer, andre uden ærmer, men der har altid været mindst én denimskjorte.

Et par sorte jeans

Omkring samme tid som denimskjorten blev introduceret i min garderobe, fik jeg også mit første par sorte skinny jeans – og jeg elskede dem! De var klassiske og enkle i deres udtryk, og bedst af alt var de super nemme at style med stort set alt fra min garderobe. Jeg har sidenhen haft et par der var ripped, lavtaljede, højtaljede, brede ben, smalle ben og endda også et par overalls. Kort sagt, jeg har altid haft et par sorte jeans i min garderobe.

Et par blå jeans

Modsat de sorte jeans, har jeg også altid haft et par blå jeans i min garderobe. Min favorit måde at style dem på er med en denimskjorte eller en hvid T-shirt. Klassiske blå jeans er fantastiske, fordi de er så alsidige. Man kan style dem pænt med et hvid skjorte, en blazer og et par pæne sko, og bruge dem på arbejde, men man kan også style dem med en enkel T-shirt eller en striktrøje, og bruge dem til hverdag. Blå jeans er en favorit i min garderobe og jeg bruger dem til stort set alt.

En stor vamset sweater

Jeg har en forkærlighed for store vamsede sweatre. Jeg elsker dem! Jeg bruger dem hele efteråret og vinteren igennem. Min favorit udgave af en sweater er den klassiske sorte rullekrave, som altid er at finde i min garderobe. Netop fordi den er en klassiker, får man et tidsløst og pænt outfit, det øjeblik man tager den på, og det kan jeg rigtig godt lide. Derfor vil man altid kunne finde en sort rullekrave sweater i min garderobe.

Et par sneakers

Jeg går meget i min hverdag og kan generelt godt lide at gå, derfor vil man altid kunne finde et par sneakers i min garderobe. Sidste år begyndte jeg at kigge efter et nyt par, men fandt aldrig det helt rigtige par, så jeg har fornyligt genoptaget jagten og netop fordi jeg går så meget i hverdagen, overvejer jeg at købe et par løbesko. Intersport har et rigtig fint udvalg af løbesko (klik her), jeg har bl.a. set mig lun på dette par hvide Nike sko med pink detaljer. De er helt perfekte til forår og sommer, og vil supplere min garderobe godt.

Billedet er lånt i forbindelse med samarbejde med Intersport

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s